Från luftslott till slott – Guldpytter

Idag, sista söndagen i november fick jag ett sådant blogg-infall igen. Vad har hänt sedan sist? Jag har varit hemma i Motala och firat min födelsedag. Så, nu är jag alltså 27 år. Jag vill inte säga att jag är framme vid slutdestinationen om vart jag är i livet, men jag är helt klart på väg i den riktning jag länge fantiserat om. Känslan av att ha hittat rätt, hittat det där som jag älskar att göra och kan göra när som helst på dygnet nästintill maniskt. Får nypa mig i armen! 
 
 
Jag har alltid drömt om att få skapa något eget som uppskattas av andra, men vetat att det kommer ske när tiden är inne. Innan dess har jag alltid tänkt att den erfarenhet jag samlar på mig kommer göra att allting sker naturligt. Till slut kom den dagen och nu sköter jag min egen lilla webbshop. Guldpytter finns på riktigt nu. Det är ingen tanke eller luftslott längre, det finns på riktigt!
 
 
Simon sa en så himla bra grej till mig, ”på ett sätt har du redan nått ditt mål, eftersom du redan har fått din första order” och det ligger så mycket sanning i det. Jag sa hela tiden i början att jag skulle vara nöjd med bara en order om så var den enda. Jag tar ingenting för givet. För mig handlar det mer om att varje order är en bonus. Varje order betyder att en person har valt att handla av just mig och det uppskattar jag så himla mycket. Simon får bevittna mina fåniga glädjeskutt varje gång en person lagt en order. Den känslan är så speciell och obeskrivlig. Kan inte riktigt förklara.
 
Alla bilder är tagna från en härlig höstdag ute på landet i ett naturreservat utanför Stockholm. Simon och jag tog med oss te och satt på varsin sten. Lite kyliga höstvindar svepte om oss men solen sken. En riktigt fin och harmonisk plats. 🌲
 
Personligt, Småföretagare | Egen företagare, Starta eget | | Kommentera |
Upp